1
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Авг 30, 2019 9:22 pm
Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
3 posters
✭ throne of stars :: Characters :: Characters :: Important characters :: Taken
Страница 1 от 1
Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
A little bit of poison in me. I can taste your skin on my teeth.
Макар всеобщото схващане, че Лирой е създаден изкуствено от Алистър, истината е, че той е грешен плод на една дълбоко пазена тайна за кръвосмешение.
Въпреки опитите на майка му да го абортира или увреди, тя за жалост, успява да роди здраво момченце, което обаче дава на слугините за отглеждане. Но това не трае дълго, защото баща му принуждава семейството да удавят момчето в морето, когато е само на годинка.
Уви, подгонена от майчинския си инстинкт, слугинята отвежда Лирой до морския бряг, но вместо това, го натоварва на един пътнически кораб с малко дрехи и медальон, в който скрива истината за произхода му. На кораба той бива открит от слуга на семейство Найткроулър, който го взима под крилото си.
Лирой става писар и книговезец на семейството, а по-късно и приближен на Алистър. Той води кореспонденцията му, помага му със задачите, които се очакват от него, а в свободното си време, изучава науката на отровите.
С годините, той се издига, заедно с господаря си до ранг на негова Дясна ръка и влиятелен алхимик.
FLEXIBLE FC
IMPORTANT RELATIONSHIPS:
Alastair Nightcrawler - master
Feidhelm O'Tooley.- Admin
- Брой мнения : 592
Re: Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
Ако мога да го взема с лика на Aleksander Skarsgard?

Learoy Jervis.- The guild
- Брой мнения : 3
Re: Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
Issadora.- Admin
- Брой мнения : 321

» Alastair Nightcrawler | 40 | The Guild of Nightcrawlers head master | FC. Sam Heughan |TAKEN
» Espian Pierce | Blue bloods | 19 | Right hand to Dorian Sidor| FC: Max Irons| TAKEN
» Adam Polheim/29/Guild of Darkcrawlers/STEPHEN AMELL
» Espian Pierce | Blue bloods | 19 | Right hand to Dorian Sidor| FC: Max Irons| TAKEN
» Adam Polheim/29/Guild of Darkcrawlers/STEPHEN AMELL
✭ throne of stars :: Characters :: Characters :: Important characters :: Taken
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
» Запазване на лик
» A guide to thievery. (Crow)
» Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
» Въпроси.
» Queens never die.
» Theodore Morreti - Shadowshiver/ Rouge bounty hunter/ Ex Mobster - Body morphing - Fc. Robert Downey Jr. - FREE
» "This pain was never meant for me but it came in the night and cut my throat out with teeth sharp enough to rip me to shreds."
» je-ne sais quoi, je-ne-vivre , je-ne-vieve heroux