1
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула
Най-много потребители онлайн: 42, на Пет Фев 02, 2024 5:22 am
Alastair Nightcrawler | 40 | The Guild of Nightcrawlers head master | FC. Sam Heughan |TAKEN
2 posters
✭ throne of stars :: Characters :: Characters :: Important characters :: Taken
Страница 1 от 1
Alastair Nightcrawler | 40 | The Guild of Nightcrawlers head master | FC. Sam Heughan |TAKEN
I feel it in my veins, it's not going away. Everything's about to change.
Трябваше да продължи започнатото от прадядо си. Отговорността се падаше на него, а хората от Гилдията разчитаха, че той ще ги поведе към по-добро бъдеще и ново управление на цялата планета.
Произхожда от род на бивши придворни на кралското семейство на Иксерал, изгубили своята титла след преврата, извършен срещу предишните владетели тирани. От този ден дългът към предците на Найткроулър съществува, а всички, носещи тяхната кръв, поставят желанието да изчистят името си и да върнат своя знатен род из най-високите нива на социалната стълбица. Вярват, че ако успеят да сложат края на матриархата, мястото им в кралския двор е гарантирано. Този техен копнеж води до основаването на Гилдията на Найткроулърс, под чието крило се обединяват и други алхимици и магове, забулени от света и обитаващи 'Пустото кралство', скрити от очите на кралските подчинени, търсещи ги под дърво и камък, за да вземат огромно заплащане в замяна главите им.
Въпреки че Алистър е добре познато име и е единственият, който не крие самоличността си, неговото залавяне е трудоемка мисия. Със своята вродена хитрост и бърз ум Найткроулър е недостижима цел дори за тези, които някога са го познавали.
FLEXIBLE FC
IMPORTANT RELATIONSHIPS:
Последната промяна е направена от Feidhelm O'Tooley. на Съб Сеп 28, 2019 9:49 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Feidhelm O'Tooley.- Admin
- Брой мнения : 592
Re: Alastair Nightcrawler | 40 | The Guild of Nightcrawlers head master | FC. Sam Heughan |TAKEN
за мен? със sam heughan? :)
a. nightcrawler.- The guild
- Брой мнения : 47
Re: Alastair Nightcrawler | 40 | The Guild of Nightcrawlers head master | FC. Sam Heughan |TAKEN
Как да ти сменя името?
a. nightcrawler. ако може :)
a. nightcrawler.- The guild
- Брой мнения : 47
Similar topics
» Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
» Kenna Vetiver- Citizen - 17 - Nightcrawler's Daughter - FC: Sophie Skelton- TAKEN
» Adam Polheim/29/Guild of Darkcrawlers/STEPHEN AMELL
» Kenna Vetiver- Citizen - 17 - Nightcrawler's Daughter - FC: Sophie Skelton- TAKEN
» Adam Polheim/29/Guild of Darkcrawlers/STEPHEN AMELL
✭ throne of stars :: Characters :: Characters :: Important characters :: Taken
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря Окт 23, 2019 10:21 pm by Cressida de Winter
» Запазване на лик
Пон Окт 14, 2019 7:17 am by Issadora.
» A guide to thievery. (Crow)
Чет Окт 10, 2019 9:33 pm by Charlie;
» Learoy Jervis | 28 |The Guild |The Nightcrawlers right hand | FC. Cody Fern| TAKEN
Пон Окт 07, 2019 5:00 pm by Issadora.
» Въпроси.
Чет Окт 03, 2019 3:50 pm by dorian enos.
» Queens never die.
Чет Окт 03, 2019 3:44 pm by Issadora.
» Theodore Morreti - Shadowshiver/ Rouge bounty hunter/ Ex Mobster - Body morphing - Fc. Robert Downey Jr. - FREE
Чет Окт 03, 2019 3:41 pm by Feidhelm O'Tooley.
» "This pain was never meant for me but it came in the night and cut my throat out with teeth sharp enough to rip me to shreds."
Сря Окт 02, 2019 11:42 pm by adeena nalle.
» je-ne sais quoi, je-ne-vivre , je-ne-vieve heroux
Сря Окт 02, 2019 8:37 pm by Issadora.